Affinity 3

WAT IS AFFINITY DESIGNER?

Affinity Designer is een krachtige ontwerp-applicatie: vectortekenen gekoppeld aan pixel-gebaseerde structuren en retoucheermogelijkheden, allemaal samengebracht in dezelfde gebruikersinterface. Het werd ontworpen als een alternatief voor Adobe’s Illustrator. Met een eenmalige kostprijs van 49,99 euro is het zeer betaalbaar.

Affinity Designer kent 3 Personas (onderdelen) om op verschillende manieren te kunnen werken binnen de applicatie. Als je louter wilt werken met vectorinstrumenten, kunt je in de standaard Draw Persona ontwerpen. Voor extra structuren, penselen en retoucheren is de Pixel Persona meest geschikt. Eén laatste Persona, Export Persona, is ideaal voor het exporteren van specifieke gebieden van uw ontwerp als bruikbare graphics (voor internet, afdrukken, enz.). Je kan met een enkele klik tussen de Personas wisselen, waarbij de werkruimte zich aanpast.

CREATIEF MET AFFINITY DESIGNER

Deze cursus is voor gebruikers van Illustrator( of een ander vectortekenprogramma) die willen overschakelen naar Affinity design, ook voor personen die reeds over een basiskennis Affinity designer beschikken

Programma: projecten waarbij de diverse mogelijkheden van het pakket aan bod komen.